Friday, December 31, 2010

semangat 2010

kita sudah menempuhi 2010 dengan jayanya MUNGKIN kerana setiap manusia ada cerita masing-masing.Bagi aku tahun ni ok tapi agak tertekan kerana aku PMR tahun ni tapi result dah keluar keputusan pun boleh a banyak cerita-cerita yang aku boleh kongsikan dengan korang tapi pada 29/12/2010 pasukan bola sepak malaysia telah mengalahkan pasukan indonesia pe gempak satu malaya diatas kemenangan yang memang di tunggu-tunggu tu itu antara cerita sebelum tahun baru 2011 muncul a.. Pada 1/1/2011 family aku ade a buat BBQ aku a buat bagi menyambut hari jadi kakak aku dan menyambut tahun baru ni so tengok a je gambar ni...




Wednesday, December 22, 2010

video

video gambar-gambar aku masa pergi balik Terengganu-Kelantan so enjoy a..

Tuesday, December 14, 2010

PEMBERITAHUAAN

blog ini akan berubah tema blog ini takkan menceritakan mengenai keburukan orang lain kerana saya rasa bosan apabila menceritakkan mengenai orang lain baik saya menceritakan hal diri saya betul tak????.ok bye take care harap korang jaga diri korang kerana ko rang masih dalam pemerhatian pemerhati..